Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Isu Pernikahan Fattah Amin Dan Fazura, Lama Diam Diri Ini Komen PEDAS Neelofa !!!

| November 21, 2017 | 0 Comments

Isu Pernikahan Fattah Amin Dan Fazura, Lama Diam Diri Ini Komen PEDAS Neelofa !!! | KITA VIRAL – Menjawab persoalan peminat, sumber terdekat kepada Utusan Malaysia menjelaskan bahawa Fattah Amin dan juga Fazura sudah pun sah bergelar suami isteri dalam majlis pada14 November lalu.

KESUDAHAN FENOMENA LOFATTAH

Pasangan itu dikhabarkan selamat diijabkabulkan dengan sekali lafaz berwalikan abang kandung Fazura sendiri, sekitar pukul 12.30 tengah malam di banglo kediaman nenek pelakon wanita jelita itu di Petaling Jaya, Selangor.

Fenomena Lofattah bukan sahaja hangat diperkatakan dulu, sehingga kini pun masih ramai peminat yang tidak boleh ‘move on’ dengan perpisahan mereka.

Baru-baru ini menurut satu sumber terdekat mengatakan Fattah Amin dan Fazura telah selamat bernikah secara rahsia di kediaman nenek Fazura.

Sebagai wanita yang pernah dikaitkan bercinta dengan Fattah suatu ketika dulu, pasti ramai yang ingin reaksi Neelofa pada ketika ini.

REAKSI NEELOFA

Bagaimanapun seperti sudah dijangka, Reaksi Neelofa mengenainya hanya meletakkan jari di bibir tanda kunci mulut.

Mendengar respon Neelofa seumpama itu, ramai mendakwa Neelofa berasa kecewa dengan berita pernikahan Fattah dan Fazura yang bertiup kencang beberapa hari ini.

Bagaimanapun reaksi Neelofa kepada sebuah akhbar tempatan mengenai perkara itu mencetuskan rasa marah pelakon itu.

Menerusi Instastory, Neelofa menghentam tindakan wartawan akhbar terbabit yang dianggap memutar belit kenyataannya mengenai isu pernikahan Fattah.

Apapun mungkin ada sebabnya Neelofa mengunci mulut mengenai perkara itu, yang jelas lagi nyata sudah berakhir. Bak kata orang, dari bercakap benda yang menyakitkan orang dan hati sendiri, lebih baik berdiam diri.

Kredit : EBerita

Tags: , , ,

Category: Artis

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *