Posmen PELIK Bunyi Suara Dalam Peti Pos, Apa Ditemui BONGKAR Kegiatan Wanita Ini !!!

| August 13, 2017 | 0 Comments

Posmen PELIK Bunyi Suara Dalam Peti Pos, Apa Ditemui BONGKAR Kegiatan Wanita Ini !!! | FUZHOU, CHINA – Seorang penghantar surat terkejut apabila bungkusan yang mahu dihantarnya berisi seorang bayi yang baru lahir, lapor Shanghaiist.

Gambar Hiasan/Google Images

Dalam kejadian pada waktu tengah hari, Rabu lalu, penghantar surat berkenaan dalam perjalanan menghantar bungkusan yang dikirim ke sebuah rumah anak yatim.

Bagaimanapun, dia mula berasa curiga dengan bungkusan itu yang bergerak-gerak dan ada suara tangisan bayi di dalamnya.

Selepas disiasat, alangkah terkejutnya apabila dia mendapati ada seorang bayi baru lahir di sebalik beg plastik berwarna hitam.

Video penemuan bayi itu viral di media sosial China menunjukkan sekumpulan orang ramai mengerumuni bayi baru lahir itu sementara penghantar surat menunggu ketibaan pihak berkuasa.

Dalam cuaca yang panas terik, 37’C itu, orang ramai cuba memberi bayi itu minum air dengan menggunakan putik kapas sebelum dihantar ke hospital dan kini dilaporkan stabil.

Sementara itu, polis telah menahan seorang wanita berusia 24 tahun dari Sichuan bernama Luo, dipercayai ibu kepada bayi berkenaan.

Insiden penemuan bayi itu viral di media sosial mencetuskan pelbagai reaksi netizen yang mendesak pihak berkuasa mengambil tindakan tegas terhadap wanita yang tidak berperikemanusiaan itu.

“Tergamak sungguh buat bayi sendiri begitu. Dia yang sepatutnya dibungkus dalam beg plastik hitam dan dibiarkan mati di bawah cahaya matahari,” kata netizen di Weibo.

Video Berkenaan :

Kredit : TheReporter

P.S. 1 – Tips Berguna Buat Si Mata Empat Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 2 – Kereta Masuk Air Banjir? Ikuti 3 TIPS Jimat Selamatkan RM3,000 Anda !!!
P.S. 3 – Inilah 7 Gambar RUPA SEBENAR Mak Lampir Yang Buat Ramai Lelaki TERPESONA !!!
P.S. 4 – Kehebatan TEKNOLOGI KETENTERAAN Kerajaan Melayu Melaka Yang Buat Kita Kata WOW !!!
P.S. 5 – Inilah 30 GAMBAR Barang Mangsa Penumpang MH370 Yang Telah DIJUMPAI..19# Paling MENGEJUTKAN !!!

Tags: , , ,

Category: Kisah Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *