Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kes Lelaki Dibakar Sangka Curi Amplifier, Inilah Luahan Sayu Isteri Mangsa Buat Netizen !!!

| August 6, 2017 | 0 Comments

Kes Lelaki Dibakar Sangka Curi Amplifier, Inilah Luahan Sayu Isteri Mangsa Buat Netizen !!! | “Sampai hati kamu bunuh ayah bayi dalam kandungan saya dan terima kasih membuat anak dalam rahim saya jadi yatim” itulah luahan sayu siti jubaida 25, isteri kepada Arwah M Alzahra 30 yang maut mengerikan akibat di hakimi orang awam gara-gara di tuduh mencuri setting sound (Amplifier) pada 1 ogos lalu.

Siti yang kini tengah mengandung 6 bulan merasa terkejut dan tidak menyangka aksi cepat menghakimi orang awam sendiri tidak berlandaskan undang-undang itu menjadikan dirinya sebagai janda, terutama tuduhan yang dilemparkan keatas suaminya.

Menurut siti, suaminya itu mencari nafkah dan membuka perusahaan kecil sebagai tukang servis barang elektronik di rumah mereka.

Bahkan perusahaan kecil itu sudah di jalankan sejak suaminya masih bersekolah lagi, dan itu adalah pendapatan utama keluarga mereka.

Sebelum kejadian itu, suaminya keluar rumah dengan niat hendak menjual Amplifier yang dipesan oleh pelanggan melalui online.

Saya sempat suruh suami solat dulu, tapi kerana mahu cepat suami berkata dia mahu solat di tengah jalan sahaja, Takut pelanggan menunggu terlalu lama,katanya.

Suami memang keluar membawa 3 Amplifier saya lihat sendiri, entah bagaimana suami saya di tuduh pencuri, terang siti menegaskan bahawa suaminya itu adalah mangsa tidak bersalah.katanya.

Kredit : EBerita

P.S. 1 – Inilah Mengapa China Tidak Mahu Donald Trump Bertemu Dengan Ratu Cantik Ini !!!
P.S. 2 – Insha Allah Berkesan..Doa Dan Amalan Untuk Menyembuhkan Penyakit Rabun Mata…Sebarkan Moga Bermanfaat
P.S. 3 – TAKSUB Dengan Jus Kesihatan Ini..Doktor Dedah 5 Kes Penyakit Yg Paling Kerap Berlaku !!!
P.S. 4 – Lelaki Ini Minum 10 Tin Minuman Bergas Sehari Selama Sebulan..Ramai TERKEJUT Apa Jadi Pada Badannya !!!
P.S. 5 – Mengapa MASJID INI Dinamakan Masjidil Haram? Mengapa Bukan Masjidil Halal? Ini Penjelasan nya..

Tags: , , , ,

Category: Kisah Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *