Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kejadian Pelik Selepas Beli Anak Patung Pengantin, Terakam Secara ‘Live’ Dalam Rancangan TV MENAKUTKAN Ramai !!!

| August 7, 2017 | 0 Comments

Kejadian Pelik Selepas Beli Anak Patung Pengantin, Terakam Secara ‘Live’ Dalam Rancangan TV MENAKUTKAN Ramai !!! | Kisah ini berlaku selepas seorang wanita yang bernama Debbie Merrick membeli anak patung yang berpakaian gaun pengantin berwarna putih.

Selepas dia membawa pulang patung tersebut dan diletakkan di satu tempat khas didalam rumahnya, macam-macam kejadian pelik yang berlaku.

Pernah suatu hari, suaminya yang bernama Cameron Merrick, bangun dari tidur dengan luka kesan cakaran di kakinya seperti luka dicakar oleh seekor kucing.

“Ini jelas tidak pernah terjadi sebelumnya. Luka itu terlihat seperti cakaran kucing dan ianya dalam.

“Cakaran ini seperti hasil dari cakaran benda kecil, seperti tangan patung,”. Katanya.

Kata Debbie, sejak anak patung tersebut ada dirumahnya, bunyi penggera kebakaran selalu berbunyi, dan tanpa memikirkan perkara lain, dia percaya tenaga dari patung tersebut yang membuat suhu berubah dan itu membuatkan penggera kebakaran itu berbunyi.

Disebabkan itu, Debbie meletakkan anak patung tersebut ditempat lain, dia meletakkan di dalam sebuah kotak dan menindih dengan dua buah kotak yang lain diatasnya. Beberapa hari kemudian, Debbie merasa tidak sedap hati dan melihat semula anak patung tersebut. Apa yang mengejutkannya, ianya telah berubah tempat.

Kisah mengenai patung tersebut telah tular di internet dan dia telah dijemput ke sebuah rancangan TV untuk menceritakan keadaan misteri itu. Anak patung pengantin tersebut turut dibawa olehnya dan diletakkan diatas sebuah kerusi.

Tetapi apa yang lebih mengejutkan, semasa temubual dijalankan dalam rancangan itu, kerusi yang diletakkan anak patung pengantin itu tiba-tiba bergoyang dengan sendiri seolah-olah seperti ada orang yang sedang menggoyangkan kerusi itu.

Kejadian itu telah dirakam, dan boleh dilihat beberapa kali kerusi itu bergerak sendiri.

Rakaman ini telah dimasukkan di Youtube dan hampir mendapat sejuta tontonan. Jom tengok sendiri video bawah ini.

Sumber : tribunnews

P.S. 1 – Sangka Ibu Bapa Tidur..Rupa-Rupanya..
P.S. 2 – Doktor PELIK Tiga Kali Mengandung Tiga Kali Keguguran,Rupa Rupanya Suami..
P.S. 3 – (VIDEO) Patutlah Nabi Larang Simpan Patung Dalam Rumah, MEREMANG BULU ROMA !!!
P.S. 4 – Misteri Teknologi Digunakan Nabi Nuh Untuk Membina Bahtera Yang Disembunyikan USA !!!
P.S. 5 – 5 Kegunaan Gel Silika Yang Anda Tak Tahu, Lebih Baik Jangan Buang !!!

Tags: , , , , ,

Category: Seram

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *