Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dua Ekor Kucing Dikahwinkan Pada Satu Majlis Yang PELIK, Puncanya Sangat Menyayat Hati !!!

| August 23, 2017 | 0 Comments

Dua Ekor Kucing Dikahwinkan Pada Satu Majlis Yang PELIK, Puncanya Sangat Menyayat Hati !!! | KITA VIRAL – Ini boleh jadi perkahwinan yang paling pelik pernah terjadi. Dua kucing tanpa bulu telah dijodohkan untuk alasan yang sangat menyayat hati.

Anak kucing Smitten Christie dan Lily berkahwin di taman di St Helens, Merseyside, pada upacara yang berbeza.

TUJUAN MAJLIS DIADAKAN

Tetamu menyaksikan perkahwinan yang luar biasa ini di Windle. Majlis ini diadakan untuk mendapatkan wang untuk Kaycee Turner, seorang kanak-kanak yang berusia lima tahun yang menderita disebabkan oleh penyakit otak yang jarang berlaku iaitu penyakit Batten.

Owenr Marialaina Ashcroft, yang dikenali sebagai ‘wanita penggila kucing, kerana dia mempunyai lapan ekor kucing jenis moggies, mengatur dan menyusun acara itu dan dia juga telah memberikan haiwan kesayangannya pada yang istimewa itu.

Marialaine dengan kucing kesayangannya

Marialaina memberitahu: “Semua orang di masyarakat kita menyedari tentang keadaan Kaycee dan saya hanya ingin melakukan sesuatu untuk membantunya.”

Dia mencadangkan kepada kelab mesra haiwan kesayangannya apabila dia mempunyai idea dan mengajak mereka membantu menganjurkan majlis perkahwinan itu.

Dia berkata “Saya dan teman lelaki saya sering membawa Christie ke pub dan semua orang memuja dia. Dia sering mengikut saya ketika saya keluar. “

Marialaine menambah: “Saya mempunyai dua ekor kucing Sphynx dan enam ekor kucing moggys dan saya menyayangi setiap satu daripada mereka.

KETIBAAN PENGANTIN

Inilah pengantin lelaki dan perempuan yang bahagia. Marialaina bersama pengantin lelaki dan perempuan.

“Christie mempunyai banyak kerenah. Dia sangat nakal, dia menyeksakan mereka semua tetapi dia membuat saya ketawa setiap hari, dia membuat saya berasa sangat bahagia.

“Dua kucing sphynx saya sentiasa mendapat perhatian apabila saya membawanya keluar. Saya berminat dengan fotografi dan saya sentiasa mengambil video lucu tentang mereka. “

Marialaina berkata rakan-rakannya selalu mengulas mengenai cintanya terhadap haiwan kesayangannya dan memuji dia.

Perkahwinan itu dianjurkan untuk membantu Kaycee seorang kanak-kanak berusia lima tahun, yang pergi bersama keluarganya setiap dua minggu ke Great Ormond Street Hospital agar dia dapat menerima rawatan enzim yang boleh memanjangkan hidupnya.

Perkahwinan itu diatur untuk mengumpul dana untuk seorang gadis yang kurang bernasib baik

Kucing itu berkahwin di taman. Marialaina berkata: “Saya tidak dapat mengumpul dana itu sebanyak apa yang saya harapkan, tetapi apabila saya melihat raut wajah Kaycee ketika dia menyaksikan majlis itu adalah sangat bernilai pada saya.

“Saya gembira kerana mereka membawanya kegembiraan seperti yang saya rasa.”

Kaycee, dari Sutton di St Helens, tidak lagi dapat bercakap kerana keadaannya itu dan dia sedang menjalani rawatan enzim di hospital Great Ormond Street untuk meningkatkan harapannya untuk hidup.

HASIL SUMBANGAN

Keluarganya kini berkunjung ke London setiap beberapa minggu untuk menerima rawatan dan masyarakat di sini bersama-sama membantu untuk membiayai perjalanannya itu.

Marialaina dikenali sebagai ‘wanita penggila kucing’

Christie kelihatan gembira untuk berkahwin

Marialaina berkata: “The Windle pub dengan gembira membenarkan saya menggunakan taman belakang mereka untuk menjadi tempat upacara perkahwinan dan kami mempunyai jurusolek muka di sana untuk menjadikan semua orang menjadi kucing untuk hari itu.

“Saya hanya mahu melakukan sesuatu yang menyeronokkan dan sedikit berbeza untuk Kaycee. Dia seorang gadis kecil yang comel dan dia patut mendapat pertolongan dari dunia. “

Walaupun Kaycee tidak dapat hadir sepanjang hari, tetapi dia dapat hadir pada majlis persiapan itu.

Marialaina berkata: “walaupun kami hanya mampu mengumpul £ 100, tetapi ia sangat berbaloi untuk melihat senyuman Kaycee ketika dia berjalan masuk.

“Saya ingin terus melakukan perkara-perkara untuk membantu mengumpul dana untuk keluarga itu supaya setiap idea yang pelik atau indah akan dihargai.”

Lihat Video Berkenaan :

Sumber : Era Baru

Tags: , , , ,

Category: Kreatif, Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *