PELIK Malam Isteri Hamil Nangis Mcm Kena Dera Nak RM100, Bila Bagi Apa Dibuatnya MEMERANJATKAN !!!

| July 17, 2017 | 0 Comments

PELIK Malam Isteri Hamil Nangis Mcm Kena Dera Nak RM100, Bila Bagi Apa Dibuatnya MEMERANJATKAN !!! | Apa yang aku tulis ni just nak share je dengan korang. Aku dah berumahtangga dgn seorang wanita yg aku sangat cinta. Isteri aku ni suka betul jaga kulit. Dari zaman bercinta lagi dah boleh nampak hobi isteri aku ni jaga kulit. Memang tipu lah kalau aku cakap sebagai seorang laki aku tak suka, yelah mana taknya kulit isteri aku ni putih bersih dan pink2 sket. Mula2 kahwin aku balik keje mesti aku ternampak bekas tompok-tompok kunyit,tepung la kat atas lantai. Semua petua kecantikan bini aku buat nak cantikkan kulit.

Gambar Hiasan..Sumber: Google Images

Awal tahun ni isteri aku disahkan mengandung. So time mengandung memang isteri aku alahan teruk lah. Nampak tak bermaya. Sekarang alahan pun dah kurang. Balik semula cerita pasal sensitip orang mengandung ni. Time ramadhan haritu, aku pon berguraulah dgn bini aku sebelum nak tido tu. Aku kata badan dia hitam, sambil aku ketawa-ketawa. Yelah niat aku bergurau je. Sumpah la aku ni takde niat langsung nak cakap bini aku hitam ke buruk sbb mmg bini aku ni putih melepak-lepak nak dibandingkan dgn aku memang aku lah yg sebenarnya hitam legam tu.

Masa aku dah nak separuh lelap waktu tengah malam, aku dengar isteri aku menangis teresak2 macam kene dera. Aku pelik tnya lah knapa tetibe menangis. Dia nangis mintak aku rm100 malam tu jgk sebab dia kata nak beli krim putihkan kulit. Hahahaha aku pun ketawa, tapi makin kuat plak bini aku nangis. Memang dia betul2 nak duit tu nak g beli krim putih esok. Aku pun tpksa la bg rm100 amik dlm tabung emergency aku.

Nak jadi kan cerita, 2 hari sbelum raya. Aku n bini nak g cari baju raya. Dalam kete otw tu aku terbuat lawak lg. aku buat lawak kata kat bini aku muka dia gelap. Dan… dia pun buat hal lagi, nangis teruk dlm kete taknak turun kete. Dia mintak aku bg lagi rm100 untuk beli losyen putihkan bdn dan muka(nak raya mmg dah la kena guna byk duit,mulut aku ni pulak boleh g melawak bodoh)….terbang la lagi duit aku. Sian kat bini aku…sejak mngandung, sensitip lain macam. Padan muka aku jgk, melawak benda yg dia paling sensitip bab2 kulit kecantikan mmg dia sensitip woo…skrg ni aku tlg bini aku sapu losyen kat bdn, kdg tu tak tahu la aku petua dia sental badan guna tomato dan gula.

Lepas2 kejadian tu, aku dah lekat dlm otak nak melawak ngn bini aku takkan melawak pasal dia hitam ke burok ke walaupun seladar nak melawak je pun…

Nak pesan kt lelaki semua, jaga la hati bini engkorang. Jgn sakitkan hati bini lagi2 tgh mngandung silap haribulan poket korang sakit jgk hahaha. Pape pun aku sayang sgt kat bini aku. Tak sabar tunggu baby first kami. Tu je nak cerita.

Kredit : KRT

P.S. 1 – Inilah Mengapa China Tidak Mahu Donald Trump Bertemu Dengan Ratu Cantik Ini !!!
P.S. 2 – Insha Allah Berkesan..Doa Dan Amalan Untuk Menyembuhkan Penyakit Rabun Mata…Sebarkan Moga Bermanfaat
P.S. 3 – TAKSUB Dengan Jus Kesihatan Ini..Doktor Dedah 5 Kes Penyakit Yg Paling Kerap Berlaku !!!
P.S. 4 – Lelaki Ini Minum 10 Tin Minuman Bergas Sehari Selama Sebulan..Ramai TERKEJUT Apa Jadi Pada Badannya !!!
P.S. 5 – Mengapa MASJID INI Dinamakan Masjidil Haram? Mengapa Bukan Masjidil Halal? Ini Penjelasan nya..

Tags: , , , ,

Category: Kisah Rumahtangga

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *