Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Selepas Dir0g0l 3 Lelaki Ketika Naik Teksi, Wanita Ini Jumpa 2 Doktor Kerana Tak Percaya Anaknya Telah Tiada !!!

| June 8, 2017 | 0 Comments

Selepas Dir0g0l 3 Lelaki Ketika Naik Teksi, Wanita Ini Jumpa 2 Doktor Kerana Tak Percaya Anaknya Telah Tiada !!! | Gang-rape atau rogol berkumpulan adalah satu perkara yang sering berlaku di negara India. Tidak hairanlah kalau ramai dalam kalangan wanita dan anak gadis di sana hidup dalam ketakutan kerana jenayah sebegini sering menghiasi dada-dada akhbar di India.

Gambar Sekadar Hiasan

Ini salah satu kisah sedih seorang ibu muda berusia 19 tahun yang dirogol oleh 3 lelaki tak dikenali ketika dia menaiki teksi bersama bayi perempuannya yang berusia 8 bulan. Lebih pilu apabila bayinya itu mati dalam dakapannya. Dia seakan tak percaya sampai dia terpaksa berjumpa dua orang doktor untuk mengesahkan kematian anaknya itu. Sungguh tragis!

Menurut Times of India, pada malam 29 Mei lalu mangsa dalam perjalanan untuk ke rumah mertuanya selepas berlaku perselisihan faham dengan jirannya. Dia yang bimbang dengan keadaan di kawasan itu meninggalkan rumah bersama-sama anaknya memandangkan suaminya juga bekerja di luar kawasan ketika itu.

Pada awalnya, mangsa tumpang sebuah lori. Tapi dia terpaksa ubah fikiran untuk menaiki teksi disebabkan pemandu lori itu mabuk teruk dan sudah mula menyentuhnya. Mangsa kemudiannya menahan sebuah teksi ‘kongsi’ yang di dalamnya sudah ada 2 penumpang. Perjalanan diteruskan seperti biasa sehinggalah tiba di Plaza Tol Kherki Daula, pemandu teksi membuat u-turn secara tiba-tiba.

Dua penumpang tadi juga mula melakukan gangguan seksual terhadapnya. Bayi mangsa mula menangis tapi itu membuatkan mereka lebih agresif.

Selepas beberapa minit buat pusingan U, pemandu berhentikan teksi dan berkata kepada salah seorang lelaki dalam teksi, Hari, bawa makanan tu.

Mereka kemudian memandu ke sebuah kawasan gelap dan sunyi di mana mangsa diheret keluar dari teksi. Salah seorang dari suspek merampas bayi mangsa dan menutup mulut bayi dengan tapak tangannya untuk menghentikan tangisan anak kecil itu. Suspek bergilir-gilir merogol mangsa di situ. Mereja juga bergilir-gilir memegang dan menutup mulut bayi itu. Bila selesai, salah seorang lelaki melemparkan bayi ke pembahagi jalan.

Saya menjadi tak sedar diri ketika itu. Apa yang saya ingat adalah melihat kepala anak saya terhentak ke pembahagi jalan.

Mangsa yang masih kebingungan terus mendakap bayinya dan berjalan kaki sehingga menghampiri sebuah kilang untuk minta bantuan pengawal keselamatan di situ. Sebaik saja matahari terbit, pengawal keselamatan kilang itu membantu mangsa mendapatkan teksi untuk menghantar mangsa ke rumah mertuanya. Saat itu dia hanya memikirkan keadaan bayi perempuannya yang kaku. Dia langsung tak fikirkan tentang dirinya.

Setibanya di rumah mertua, mangsa dan bapa mertuanya bergegas berjumpa doktor dan sayunya hati bila diberitahu anaknya telah meningal dunia. Namun, mangsa tidak yakin. Dia dan bapa mertuanya menaiki keretapi dari Gurugram ke Tughlakabad untuk bertemu dengan doktor lain. Tapi keputusan tetap sama. Bayi perempuannya disahkan mati. Mangsa akhirnya pulang ke Gurugram dan membuat laporan polis.

Saya sangat sedih atas kematian anak perempuan saya dan tiba-tiba isteri saya beritahu mengenai kes rogol itu. Saya mahu polis membuat tangkapan dengan segera.

Lakaran wajah perogol-perogol dan pembunuh bayi perempuan. Kejam sungguh! Sudahlah dirogol ibu, anaknya pula dibunuh.

Kredit : Times of India via OhBulan

P.S. 1 – Inilah Mengapa China Tidak Mahu Donald Trump Bertemu Dengan Ratu Cantik Ini !!!
P.S. 2 – Insha Allah Berkesan..Doa Dan Amalan Untuk Menyembuhkan Penyakit Rabun Mata…Sebarkan Moga Bermanfaat
P.S. 3 – TAKSUB Dengan Jus Kesihatan Ini..Doktor Dedah 5 Kes Penyakit Yg Paling Kerap Berlaku !!!
P.S. 4 – Lelaki Ini Minum 10 Tin Minuman Bergas Sehari Selama Sebulan..Ramai TERKEJUT Apa Jadi Pada Badannya !!!
P.S. 5 – Mengapa MASJID INI Dinamakan Masjidil Haram? Mengapa Bukan Masjidil Halal? Ini Penjelasan nya..

Tags: , , ,

Category: Kisah Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *