Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nak Surprise Birthday Suami..Tunggu Dalam Gelap, Suami Balik Aku Nangis Rupanya Dia…

| May 22, 2017 | 2 Comments

Nak Surprise Birthday Suami..Tunggu Dalam Gelap, Suami Balik Aku Nangis Rupanya Dia… | Saya sekadar ingin meluahkan rasa hati sebagai seorang isteri. sakit sangat rasa bila diri tak dihargai suami kan? Saya dah berkahwin 2 tahun lebih dan masih belum diberikan rezeki zuriat.

Capture

Gambar Sekadar Hiasan

Perasaan sedih dan kecewa saya ini disebabkan sikap suami yang langsung tak pernah hargai saya sebagai isteri. Kadang-kadang sebagai seorang perempuan dan isteri kita pasti nak rasa bahagia terutamanya bila suami mengingati hari-hari penting seperti anniversary or birthday kita kan tapi saya tak pernah dapat smua tu sampaikan birthday saya pun suami tak ingat.

Bila anniversary kami, saya je beria-ria buat macam-macam perancangan tapi suami buat bodoh je. saya tak pernah merasa dapat hadiah dari suami. Kadang-kadang berharap sangat walaupun hadiah tu murah saya tak kisah.

Semalam birthday suami,saya cuba buat surprise untuk dia. Malam tu suami keluar lepak dengan kawan jadi saya duduk rumah seorang. saya tutup semua lampu dan saya sanggup duduk dalam gelap untuk buat surprise pada suami tapi bila suami balik saya terus on lagu birthday dan menjerit wish happy birthday,tau apa reaksi suami?? dia buat bodoh saja then saya ke dapur ambil kek yang saya buatkan khas untuk dia berserta dengan kad ucapan, tau apa reaksi dia?? dia cakap nanti je la dia mkan then dia simpan kek bersama kad ucapan tu dalam peti tanpa membaca apa yang saya tulis, tanpa ada sepatah pun ucapan terima kasih dia terus masuk bilik. ya Allah sedih,hancur kecewanya rasa diri ni tak dihargai suami langsung.

Maaf semua mungkin masalah saya ni bukan la masalah yang besar sangat tapi saya sekadar ingin meluahkan perasaan yang lama terpendam.-KRT

P.S. 1 – Tips Berguna Buat Si Mata Empat Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 2 – Kereta Masuk Air Banjir? Ikuti 3 TIPS Jimat Selamatkan RM3,000 Anda !!!
P.S. 3 – Inilah 7 Gambar RUPA SEBENAR Mak Lampir Yang Buat Ramai Lelaki TERPESONA !!!
P.S. 4 – Kehebatan TEKNOLOGI KETENTERAAN Kerajaan Melayu Melaka Yang Buat Kita Kata WOW !!!
P.S. 5 – Inilah 30 GAMBAR Barang Mangsa Penumpang MH370 Yang Telah DIJUMPAI..19# Paling MENGEJUTKAN !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Rumahtangga

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Iera says:

    Sy ingin berkongsi pergalaman sy bila dh berkwin hmpir 1 taun.sy berkwin atas dasr cinta..tp kmi berknl xlh lama pn pun..atas desakn klurga kmi berkwin jgk..tp bila dh berkwin tggjwb sbg suami xdi tunaikn..dgn nfkh aq slma 3 buln xdi beri..bila mintk ckp gj xckp…pdhl gj smpai 3k sbln..ni lh pdah bile berkwin dgn duda yg encem..ppuan keliling pinggng..bile di tya ckp xde..pdahl…dlm wecht berlmbak…kntoi suatu hri dgn aku..ada pic ppuan yg terlh di edit..pic dia ber2.tp dia msh menafikn tiada hubng dgn ppuan tu..xpe..aku bersbr lg…aku cek hp suami..tgk rupa nye my husbn pkai hp lg 1 untk mlyn ppuan…aku persan bila kwn husbn ckp your wife thu..u ada nbr ni..my husbn dlm wsp xnk jwb pertnyaan kwn dia tu..aku dgn germ..salin nbr bru tu…dn aku cube pkai nbr lain nk tgk btl ke my husbn yg guna hp lg 1..rupa2 nye perasn aku btl..aku cube lyn wcht dia..ternya dia mlyn aku..tp dia tidak knl siapa aku…smpai skg mjdi tnda tnya..haruskh aku berterus terng atau teruskn mjdi kn shja wcht tu….aku buntu…

    • Anne says:

      Awak sptut nye brtrus trang..situasi kita same…tp suami sy trkantoii sendri..sy mntak cerai tapi jodoh i2 rhsia Allah..sy beri peluang skli lagi..tp andai disia2kan sy akn prgi jauh…kita sbgi istri msti kuat prthankn hak kita..andai suami tdak ade hati lg..tinggalkn shj buat ape mmbzir mse hdup dgn rsuk yg slh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *