Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rog0l, Bunuh & Buang.. Misteri Remaja 20 Tahun Hilang Akhirnya Terungkai !!!

| March 8, 2017 | 0 Comments

Rog0l, Bunuh & Buang.. Misteri Remaja 20 Tahun Hilang Akhirnya Terungkai !!! |Penemuan mayat seorang wanita dalam keadaan cukup sadis ungkap misteri hilangnya seorang gadis yang bernama Dini Ramadhani (20).

Pada Jumat lalu 3 Mach 2017 pihak keluarga mangsa telah membuat laporan polis di bandar Bekasi (bogor) atas kehilangan anak gadis mereka,akan tetapi semalam ahli keluarga terpaksa menerima kabar duka atas penemuan mayat seorang wanita yang diduga kuat anak mereka yang dinyatakan hilang sebelumnya.

Mayat gadis berkenaan ditemukan tersangkut pada pokok buluh di Ujung muara sungai Cisaat,Desa Kerta Rahayu dengan tangan dan kaki diikat dengan dawai.

Menurut hasil bedah siasat mangsa Dini Ramadhani dipercayai di rogol terlebih dahulu sebelum dibuang hidup hidup ke sungai berkenaan dengan tangan dan kaki di ikat hingga meninggal dunia.

Hal itu disahkan oleh Hospital Polri, dimana dibahagian alat vital Dini terdapat benturan dan juga sperma yang diduga milik suspek yang dipercayai bukan satu orang.

Selain itu,beg dan barang barang kemas yang dipakai mangsa juga turut hilang,sepeti cincin,rantai, anting-anting serta motor milik mangsa selain dari menemukan beberapa luka lebam dibagian tubuh.

Dimaklumkan mangsa keluar bekerja dengan menaiki motor pada pagi jumaat lalu dan tidak balik kerumah walaupun sudah menjelang malam.

Kes penemuan mayat ini ditangani kepolisian Metro Bekasi untuk menyiasat lebih lanjut,” kata AKP Agus Rohmat,SH.hingga kini pihak polis negeri itu belum menangkap mana-mana individu yang memiliki kaitan dengan pembunuhan tersebut.

Kredit : EBerita

P.S. 1 – Jangan Berani Memiliki Kereta Kalau Tak Tahu 31 Perkara Penting Ini Terutamanya No 23 !!!
P.S. 2 – Banduan Ini Kuat ‘Makan’. Apa Yang Dimakannya Pasti Mengejutkan Anda !!!
P.S. 3 – Kisah Benar Cikgu Diseksa Ketika Koma Sebelum Ke Mekkah..Terkejut Ini Puncanya !!!
P.S. 4 – (VIDEO) Kejadian Aneh Kubah Hijau Masjid NABI MUHAMMAD SAW Bertukar Warna Merah !!!
P.S. 5 – Ayam Ini Masih Boleh Hidup Setahun Lebih Tanpa Kepala, Puncanya Buat Ramai TERPANA !!!

Tags: , , ,

Category: Kisah Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *