Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

(VIDEO) Pelik Seekor Lembu Tenusu Menangis Berhari-Hari, Rupa-Rupanya Sedih Kerana…

| February 18, 2017 | 0 Comments

(VIDEO) Pelik Seekor Lembu Tenusu Menangis Berhari-Hari, Rupa-Rupanya Sedih Kerana… |Seekor lembu tenusu betina, Emma tiba-tiba berubah sikap daripada normal. Si lembu ini kelihatan seolah-olah gementar atau ketakutan terhadap sesuatu perkara.

Lembu ini pada awalnya diletakkan dalam kandang tenusu, dan kini berpindah ke kandang lain untuk disembelih.

Rupa-rupanya, Emma sedih apabila terpaksa meninggalkan ‘rumah’ asalnya dan sedar dirinya akan disembelih. Kegelisahan menyelubungi dirinya sejak hari pertama berpindah lagi.Tetapi, Emma tidak bersedih lama kerana akhirnya diselamatkan oleh beberapa orang yang sedar dengan perubahan tingkah-lakunya.

Emma dihantar semula ke kandang asalnya di Kuhrettung Rhein- Berg Sanctuary di Jerman. Beberapa orang yang menyelamatkan lembu betina ini tidak sampai hati untuk membiarkan lembu ini disembelih. Emma pasti berterima kasih kepada mereka yang telah membawanya daripada kesedihan ke kebahagiaan.

Kini, Emma kembali gembira dan hidup normal seperti sedia kala. Hidupnya berubah dan tidak perlu bersedih lagi seperti dahulu. Emma boleh meneruskan kehidupan bersama lembu-lembu yang lain dengan penuh rasa bahagia.

Ayuh, lihat video Emma menangis dan akhirnya dipindahkan ke tempat yang sesuai untuk dirinya. Jangan lupa kongsikan video ini bersama kawan-kawan dan keluarga anda. Sumber-Era Baru

P.S. 1 – Inilah Cara Bersihkan Rumah Suri Rumah Kena Tahu, Tak Payah Pakai Pencuci Mahal Dah. Jimat Duit !!!
P.S. 2 – Ustaz Ini Berani Bongkar Wajah Yakjuj & Makjuj Yang Selama Ini Dirahsiakan Amerika !!!
P.S. 3 – Kisah Jin Islam Dedah Rahsia Segitiga Bermuda..Memang MEREMANG BULU ROMA !!!
P.S. 4 – Selalu Nampak ‘Ulat’ Ni Terbang Di Mata Anda? Inilah Penjelasan Kejadiannya Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 5 – ”PERHATIAN” Para Ibu JANGAN PANASKAN Semula 10 Jenis Masakan Ini, Anda Lihat lah Sendiri Akibatnya !!!

Tags: , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *