Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pergi Bank Nak Tukar Kad Debit,TERKEJUT Kad Pengenalan Kena Potong..Puncanya Kerana..

| December 18, 2016 | 0 Comments

Pergi Bank Nak Tukar Kad Debit,TERKEJUT Kad Pengenalan Kena Potong..Puncanya Kerana.. |Kurang beberapa hari lagi sebelum memasuki tahun baru, orang ramai nampaknya mengambil peluang yang ada untuk menukar kad bank yang lama kepada kad baru. Boleh dikatakan setiap hari bank penuh!

Seorang wanita berkongsi pengalaman dirinya berurusan dengan sebuah bank untuk menukar kad debit seperti yang disarankan. Namun lain pula yang jadi bila kad pengenalan dia kena potong secara tak sengaja!

Dakwa wanita ini pekerja bank yang berurusan dengan dirinya terpotong kad pengenalan semasa sedang leka berborak dengan rakan sekerja. Sepatutnya kad bank yang kena potong sebab dah tak boleh pakai lepas ini.

Bila ditanya tak boleh beza ke antara kad bank dan kad pengenalan, jawapan yang diberi cukup mudah iaitu mengakui terpotong dan minta wanita ini pergi tukar nanti. Lepas tu baru claim. Aduan wanita ini telah mendapat perhatian CIMB.

Macam-macam hal. Cuma nak beritahu korang yang tak sempat tukar tahun ini boleh tukar kad debit tersebut tahun depan namun akan dikenakan cas tertentu.

Sumber : Shobna Mohan

P.S. 1 – Tips Berguna Buat Si Mata Empat Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 2 – Kereta Masuk Air Banjir? Ikuti 3 TIPS Jimat Selamatkan RM3,000 Anda !!!
P.S. 3 – Inilah 7 Gambar RUPA SEBENAR Mak Lampir Yang Buat Ramai Lelaki TERPESONA !!!
P.S. 4 – Kehebatan TEKNOLOGI KETENTERAAN Kerajaan Melayu Melaka Yang Buat Kita Kata WOW !!!
P.S. 5 – Inilah 30 GAMBAR Barang Mangsa Penumpang MH370 Yang Telah DIJUMPAI..19# Paling MENGEJUTKAN !!!

Tags: , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *