Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Balik UK Isteri Perangai Pelik..Rupanya Ini Sebenar Berlaku Buat Aku TAKUT !!!

| July 25, 2016 | 0 Comments

Balik UK Isteri Perangai Pelik..Rupanya Ini Sebenar Berlaku Buat Aku TAKUT !!! |Saya seorang suami dan telah berkahwin selama 8 tahun. Sebelum ini saya bekerja di UK selama 6 tahun akan tetapi selepas isteri kehilangan bapa. Isteri berhasrat untuk pulang ke Malaysia dan dia berjanji serta bersedia susah senang bersama.

Capture

Kini selepas hampir 2 tahun di Malaysia saya mula menghadapi masalah rumahtangga yang agak serius. Isteri saya mula menjalinkan hubungan dengan bekas kekasih lama. Saya akui masalah ini berpunca dari saya mengabaikan isteri ketika memerlukan perhatian akan tetapi saya tidak pernah mengabaikan tanggungjawab zahir dan batin. Saya sibuk mencari nafkah bukan melepak dengan kawan-kawan.

Saya seorang bisnesman yang baru mula merangkak memang kekangan masa agak memerlukan saya ditempat kerja. Niat saya adalah untuk mencari kesenangan untuk isteri dan anak-anak. Sebab kalau boleh biarlah pendapatan yang saya miliki seperti pendapatan saya di UK.

Masalah yg berlaku saya kongsikan bersama adik-beradik mertua dan mak mertua. Mereka memberi cadangan supaya membuat perubatan islam darul syifa. Yang memeranjatkan memang isteri terkena sihir pemisah rumahtangga dari ex-isteri saya. Saya cuba bawa isteri untuk berubat akan tetapi isteri mengatakan saya lah yang menyihir isteri saya sendiri.

Kini keadaan semakin buruk dimana isteri telah menfailkan surat fasak pada makamah. Pada permulaan isteri meminta cerai sebab saya melebihkan adik-beradik, sekarang isteri meminta cerai sebab memburukkannya pada family mertua.

Persoalannya adakah bila saya menceritakan hal yang memerlukan nasihat dari mak mertua dan adik-beradik mertua saya dianggap seorang yang suka memburukkan isteri?

Selain perubatan islam bagaimana cara memujuk isteri yang hatinya keras untuk kembali kepada saya? saya tahu isteri saya tak bersalah. Isteri memerlukan seorang khalifah yang boleh membimbing. Isteri dijadikan dari tulang yang bengkok mudah terpengaruh dengan suasana dan tekanan.

Saya buntu sekarang. saya amat menyintai isteri saya, saya tiada niat sebesar zarah pun memburukkan isteri saya, mungkin cara saya salah .saya tidak mahu berpisah dengan isteri.saya tidak boleh hidup tanpa isteri di sisi.-KRT

P.S. 1 – Inilah Cara Bersihkan Rumah Suri Rumah Kena Tahu, Tak Payah Pakai Pencuci Mahal Dah. Jimat Duit !!!
P.S. 2 – Ustaz Ini Berani Bongkar Wajah Yakjuj & Makjuj Yang Selama Ini Dirahsiakan Amerika !!!
P.S. 3 – Kisah Jin Islam Dedah Rahsia Segitiga Bermuda..Memang MEREMANG BULU ROMA !!!
P.S. 4 – Selalu Nampak ‘Ulat’ Ni Terbang Di Mata Anda? Inilah Penjelasan Kejadiannya Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 5 – ”PERHATIAN” Para Ibu JANGAN PANASKAN Semula 10 Jenis Masakan Ini, Anda Lihat lah Sendiri Akibatnya !!!

Tags: , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *