Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Isu Dikritik Fizo Omar.. Ini REPLY Dato Vida Yang Buat Ramai TERPANA !!!

| December 16, 2015 | 0 Comments

Isu Dikritik Fizo Omar.. Ini REPLY Dato Vida Yang Buat Ramai TERPANA !!! | Pengasas produk kecantikan Vida Beauty, Datuk Seri Vida mengaku sudah lali dengan kritikan yang dilemparkan kepadanya. Terbaru, Datuk Vida telah dikaitkan dengan status yang dimuat naik pelakon Fizo Omar di laman Twitter. Menerusi kemaskini yang dimuat naik pada malam Ahad baru-baru ini, Fizo telah menulis

1

“Potong stim la tengok #gegarvaganza ni…Nak tengok otai-otai menyanyi, bukannya…”

Walaupun Fizo tidak mengaitkan sesiapa menerusi entri tersebut, rata-rata pengguna twitter mengandaikan ia ditujukan kepada Datuk Seri Vida yang juga penaja utama Gegar Vaganza.

Mengulas tentang perkara tersebut, Datuk Seri Vida memberitahu dia terkejut pada awalnya tetapi tidak mengambil peduli mengenainya.

“Pada malam Ahad lalu selepas berakhirnya konsert Gegar Vaganza, seorang rakan telah menunjukkan kepada saya entri tersebut ketika majlis sidang media. Tatapi saya kata kepada rakan tersebut, mungkin ia bukan untuk saya. Tetapi, kalau benar pun ia ditujukan untuk saya, saya tidak kisah. Lagipun saya sudah lali dengan kritikan. Saya telan semuanya,” katanya.

Tambahnya lagi, dia terbuka menerima apa sahaja kritikan dan pandangan kerana yang penting adalah nawaitu.

“Nawaitu saya cuma satu…Saya hanya ingin berniaga dan mempromosikan produk saya. Saya dan produk tidak dapat dipisahkan. Biar apa pun orang kata tentang saya, itu adalah diri saya. Jika orang faham tentang perniagaan, dia akan faham juga tentang strategi orang berniaga. 

“Saya sudah lama berniaga. Alhamdulillah produk saya laris selepas saya ubah cara promosi. Sambutan terhadap produk Pamoga dan Qu Puteh juga luar biasa.

“Jika mahu berjaya, kita peru sentiasa tampil dengan kelainan dan berani membuat perubahan. Saya bersyukur kerana akhirnya produk saya diterima dan tagline “Qu Puteh, Qu Puteh..Barulah Puteh” juga turut meniti dibibir masyarakat. Alhamdulillah…mujur ada Pamoga,” ujarnya positif. KREDIT SENSASI MALAYSIA.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *