Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Setelah DIHENTAM Teruk Netizen. Akhirnya Fizo Omar MOHON MAAF !!!

| December 15, 2015 | 0 Comments

Setelah DIHENTAM Teruk Netizen. Akhirnya Fizo Omar MOHON MAAF !!! | Baru-baru ini, ketika orang ramai dilanda demam Gegar Vaganza, Fizo Omar telah menyatakan rasa kurang senangnya dengan rancangan tersebut di laman Twitter namun perkara yang diluahkannya itu memakan dirinya kembali.

1

Kritik Penaja Gegar Vaganza- Fizo Omar Mohon Maaf

Bagaimanapun melalui akaun Instagramnya tidak lama selepas kenyataan tersebut dikeluarkan, Fizo meminta maaf dengan perkara tersebut selain mengucapkan tahniah kepada pemenang pertandingan tersebut.

“Sebelum itu saya memohon berbanyak kemaafan seandainya tweet saya malam tadi membuat ada pihak yang tidak selesa, namun sebenarnya ia tidak ada kaitan dengan mana-mana individu yang terlibat seperti yang telah di viralkan”

“Dengan rendah diri saya memohon kemafaan di atas kekhilafan ini,” jelasnya. Akibat daripada perkara tersebut, boleh tahan juga pelakon ini diserang kritikan di laman sosial tersebut. Mungkin juga tahun depan Fizo mahu menaja mana-mana pertandingan realiti televisyen, mungkin? KREDIT ROTIKAYA.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *